Monday, July 13, 2009

Söök ja seks

Alguses mõtlesin, et ehk võtan enne natuke muude teemadega hoogu, aga mis siin ikka. You can handle some sex talk, can't you?!

Koolis räägivad meile meie õpetajad, et tihti tuleb paariteraapias rääkida seksist, sest it's a widely known fact, et kui on suhted halvad, siis esimene asi, mis sellest märku annab, seksuaalelu vähenemine ja tõenäoliselt ka kvaliteedi langus. Mitmed paarid kurdavad juba tulles, et see ongi nende probleem, mõned aga jõuavad selleni ringiga, et ka see asi jätab nende suhtes soovida.

Kõik ei räägi seksist nii vabalt nagu.... :) mistõttu vahest on vaja teemat arutada sümbolite keeles. Väidetavalt saab seksist rääkida edukalt läbi söögi ja väidetavalt saab ühest jutust teisele otseseid paralleele tõmmata. Seega proovige kodus, see võib olla täitsa fun eriti sellega, kellega suhe on uus ja alles õpite teineteist tundma.

"Kallis, kas sulle meeldib pikk ja romantiline õhtusöök küünlavalgel või piknik kaunil aasal või kiire burks drive-inist? Kas sa songid oma toitu ja siis ettevaatlikult asetad selle suhu või käib ampsude võtmine nii kiiresti, et vahepeal lööd isegi kahvliga vastu hambaid? Kas sulle meeldib kerge salat või rasvane sealihatükk või oled hoopis maiasmokk?" No, kas fantaasia hakkab juba tööle?

Igatahes kui tunnete ebamugavustunnet aiast rääkides, võite ka aiaaugust rääkida, that's all I'm saying.

Lõpetuseks ühe naise ütlus oma mehel: "Mulle väga meeldib tavaliselt taldrikult praadi süüa, aga vahest tahaks kapist võtta selle pidupäeva portselani ja kõik kolm käiku läbida."

5 comments:

  1. tänapäeval tarvitatakse ohtralt pappnõusid. Eriti suvehooajal.

    ReplyDelete
  2. Ja kui see üle kanda, siis mida see tähendab? Kas seda, et ka seksile lähenetakse praktiliselt ja nii, et ei oleks pärast mingit nõude pesemist ega enda järel kasimist, et keerad "papptaldriku" kokku ja viskad prügikasti? ;)

    ReplyDelete
  3. Või et iga kord uus taldrik :D:D:D

    ReplyDelete
  4. Jah! Juba iidsetest aegadest peale on Eesti Naine armastanud leiba küpsetada. Ka sellest võib nii mõndagi huvitavat välja lugeda: näiteks...kas eelistatakse heledat või tumedat; on meelepärasem pikk ja kitsam või lühike ja lai :). Sümpatiseerib pigem pehme või vähe kõvema koorikuga. Hoiustatakse seda lihtsalt räti all või hoopisgi kilekotis. Jne jne.

    Aga eile külmkappi avades flistis minuga metsmaasika toormoos. Suutsin kiusatusele vastu panna. Ma o0len niiiiii....tubli!?

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldib see vaba mõttelend! ;)
    Igasuguseid seoseid võib tekitada!

    ReplyDelete